B&B tussen Cahors en Sarlat

La Grange de Saint Romain Toerisme
La Grange de Saint romain Toerisme
La Grange de Saint romain Toerisme
De Kamers

Welkom,

La Grange De Saint-Romain is een oude gerestaureerde schuur die tussen 2006 en 2008 is verbouwd en recent omgebouwd werd tot een smaakvolle chambre d'hôtes met drie gastenkamers.
De stilte, de charme van de comfortabele en ruime gastenkamers, het warme onthaal en het samenzijn met de andere gasten bij een gevarieerde maaltijd, zijn alvast enkele ingrediënten voor een geslaagde vakantie.
Onze B&B ligt in het hart van het departement van de Lot, rustig en centraal gelegen tussen Cahors en Sarlat, temidden van een prachtige natuur en omringd door 1 hectare bossen, op 6 minuten van het gezellige middeleeuwse centrum van Gourdon.

Het huis, een combinatie van oud en nieuw, is ingericht met natuurlijke materialen in warme kleuren . De harmonieuze mix van modern comfort en bestaande elementen, zoals balken en stenen muren, geven het geheel, samen met de sfeervolle decoratie, een onweerstaanbare charme. 
Het huis heeft een grote eetkamer met  zicht op de tuin en 2 gezellige salons waarvan één met  met open haard en één met bibliotheek. 
De gastenkamers, op de eerste verdieping, hebben elke hun eigen badkamer met toilet. Bad-en bedlinnen zijn voorhanden.

Het Zwembad en de tuin.
Een oase van rust en ontspanning . 
Een boek lezen onder de eikenbomen, een siesta doen aan het zwembad, in een hangmat, alles kan - niets moet! Her en der zijn intieme zithoeken over het domein verspreid, zodat u in alle privacy kunt genieten van de stilte en rust.

Er is ook een petanquebaan voor een gezellige partij “jeu de boules” .
Het domein is voorzien van een parking.
 
Maaltijden:
‘s Morgens serveren we een uitgebreid ontbijt , met vers geperst fruitsap, koffie, thee, chocomelk, vers brood, charcuterie, zelfgemaakte confituur , gebak ......
’s Avonds kan u, samen met ons, genieten van de verschillende streekproducten of zuiderse gerechten  tijdens de table d’hôtes, met verse produkten klaargemaakt.


© 2015 La Grange de Saint Romain, designed by Art&P.